Create an Instant Private Network


 
Forums

Bug Reports

Subscribe to Bug Reports 73 topic(s), 397 post(s)

Topic Posts Views Last post
Comment Runtime Crash 4 905 over 1 year by Jackie view
Comment can't login ( NO VTAP ADAPTER FOUND) 3 1,495 over 1 year by Jackie view
Comment Timeout waiting for connecting to network in Version 0.72 5 1,116 over 1 year by jeffrey view
Comment I can't login (runtime error) 0 1,299 over 1 year by novice07 view
Comment Login Problem ( Wrong Password) and Deleted Buddies 3 769 almost 2 years by Jackie view
Comment Timeout waiting for opening virtual interface 6 1,014 almost 2 years by Jackie view
Comment Wrong username or password 2 851 almost 2 years by Jackie view
Comment high cpu usage 2 750 almost 2 years by szametu view
Comment error registering user in Network domain 7 1,663 almost 2 years by kelocena view
Comment Wrong username and password 8 1,212 almost 2 years by Jackie view
Comment host name resolving problem 2 1,295 almost 2 years by Jackie view
Comment I can't log in 3 1,378 almost 2 years by Assembly_Bricks view
Comment Mac OS X 10.4 Compatibility 2 820 almost 2 years by Jackie view
Comment I can login 3 1,169 about 2 years by sfnium view
Comment Runtime Error 4 1,767 about 2 years by Jackie view
Comment timeout waiting for opening virtual interface 11 1,662 about 2 years by cardiogriff view
Comment ErrorTimeout waiting for connection 4 1,775 about 2 years by lheofacker view
Comment Connection to local Remobo Service is closed. 2 1,109 about 2 years by jeffrey view
Comment Wrong username and password 2 989 about 2 years by jeffrey view
Comment Router WL-520GU 0 1,016 about 2 years by varden view
Comment Remobo Logfile flooding Hardrive 3 1,200 over 2 years by aptdesign view
Comment Proxy Browser is the only application 5 2,313 over 2 years by jeffrey view
Comment Got Error: Timeout waiting for connecting to network 7 3,275 over 2 years by vital2013 view
Comment I can not see any application either in XP or in Ubuntu 2 1,396 over 2 years by sanguiniker view
Comment Ubuntu 11.04 b2 -- cannot install (easily) 9 2,965 over 2 years by max71 view
Comment Can't Change Password 2 1,600 over 2 years by shenada view
Comment connection to local remobo service is closed 3 1,547 over 2 years by cuestaluis view
Comment Not refreshing connection from sleep 3 1,306 over 2 years by veevee view
Comment Instant Message is the only Application that shows up 3 2,350 almost 3 years by netwin view
Comment Remobo lost a connection with buddy 2 1,511 almost 3 years by jeffrey view


© AWIT Systems Inc. All rights reserved.